نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آردی تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبه‌ای و خونی و اندازه های بدنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 43-60]
  • آکائیک کاربرد برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تولید گاز در جیره های مختلف گوسفند با تکیه بر دقت این مدل ها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • آمیخته بررسی خصوصیات تولید مثلی گوسفندان خالص زل و آمیخته آنها با گوسفند شال در شرایط پرورش سیستم مزرعه ای متمرکز [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
  • آنتی بیوتیک تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 77-90]

ا

  • اجزا لاشه ارزیابی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بعنوان جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه در بره های پرواری [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • ارزیابی‌ ژنتیکی ناهمگنی مؤلفه های واریانس رکوردهای روزآزمون تولید شیر و تأثیر آن بر پارامترهای ژنتیکی و ارزش اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 93-109]
  • ارزش غذایی ترکیبات شیمیایی و گوارش پذیری برگ و نیام کهور پاکستانی و تاثیر نیام در جیره بر عملکرد بزغاله‌های پرواری تالی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-16]
  • ارزش غذایی مقایسه ترکیبات شیمیایی، خصوصیات تخمیر و ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش آزمون تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 77-91]
  • اسب بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 113-128]
  • اسید استئاریک اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 129-144]
  • اسید آلفا-لینولنیک اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 129-144]
  • اسید پالمیتیک اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 129-144]
  • اسید چرب فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 105-122]
  • اسید چرب فرار تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 65-75]
  • اسید لاکتیک اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-76]
  • اسید لینولئیک کونژوگه تأثیر سطوح مختلف پروتئین عبوری و اسید لینولئیک کونژوگه بر عملکرد بزغاله‌های در حال رشد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 91-104]
  • افزایش وزن ترکیبات شیمیایی و گوارش پذیری برگ و نیام کهور پاکستانی و تاثیر نیام در جیره بر عملکرد بزغاله‌های پرواری تالی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-16]
  • افزایش وزن تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 13-26]
  • افزودنی میکروبی بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 111-129]
  • اکسترود تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبه‌ای و خونی و اندازه های بدنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 43-60]
  • امگا-3 اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 129-144]
  • ایمنی تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمنوگلوبولین‌ها (M و A)، و فراسنجه‌های نیتروژنی خون گوساله‌های هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 17-32]
  • اندازة قطعات علوفه تاثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازة ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 59-82]

ب

  • باکتری سلولولیتیک بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 113-128]
  • بره پرواری تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 13-26]
  • بره پرواری فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 105-122]
  • بیز LASSO ارزیابی ژنومی روش ماشین بردار پشتیبانی و روش‌های رایج پیش‌بینی ژنومی در بروز متفاوت فنوتیپ آستانه‌ای مطالعه شبیه‌سازی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 17-32]
  • بلوک مغذی اثر بلوک مکمل حاوی مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گوسفند ترکی قشقایی در شرایط عشایری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 33-44]
  • بیومتری زیست سنجی شترهای یک کوهانه با استفاده از فن آوری ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • بیوهربال تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 77-90]

پ

  • پردازش تصویر زیست سنجی شترهای یک کوهانه با استفاده از فن آوری ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • پروتوزوآ تأثیر سطوح مختلف پروتئین عبوری و اسید لینولئیک کونژوگه بر عملکرد بزغاله‌های در حال رشد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 91-104]
  • پروتئین تأثیر سطوح مختلف پروتئین عبوری و اسید لینولئیک کونژوگه بر عملکرد بزغاله‌های در حال رشد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 91-104]
  • پروتئین میکروبی تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمنوگلوبولین‌ها (M و A)، و فراسنجه‌های نیتروژنی خون گوساله‌های هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 17-32]
  • پروتئین میکروبی تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 45-64]
  • پرورش متمرکز بررسی خصوصیات تولید مثلی گوسفندان خالص زل و آمیخته آنها با گوسفند شال در شرایط پرورش سیستم مزرعه ای متمرکز [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
  • پسماند سیب زمینی تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 13-26]
  • پیش‌تصحیح ناهمگنی مؤلفه های واریانس رکوردهای روزآزمون تولید شیر و تأثیر آن بر پارامترهای ژنتیکی و ارزش اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 93-109]

ت

  • تانن تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیبات فنولیک، تولید گاز و ساخت پروتئین میکروبی ضایعات پسته پاک کنی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 97-112]
  • تخمیر بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 113-128]
  • تست گاز مقایسه ترکیبات شیمیایی، خصوصیات تخمیر و ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش آزمون تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 77-91]
  • تستوسترون اثرات تیمار با ملاتونین و تغییرات طول شبانه روز بر فراسنجه‌های تولید مثلی و هورمونی قوچ افشاری در خارج از فصل تولید مثل [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
  • تولید گاز تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیبات فنولیک، تولید گاز و ساخت پروتئین میکروبی ضایعات پسته پاک کنی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 97-112]
  • تولید گاز تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 45-64]
  • تولید گاز تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 65-75]
  • تولید و ترکیب شیر اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 77-92]

ج

  • جمعیت پروتوزوآ اثرات تغذیه شاهدانه در جیره‌های با پروتئین خام متفاوت بر عملکرد، قابلیت هضم ، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری بلوچی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 33-58]
  • جو ورقه شده با بخار تأثیر استفاده از جو و ذرت ورقه شده با بخار بر فعالیت نشخوار، عملکرد تولیدی و شاخص‫های تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 93-104]

خ

  • خصوصیات تخمیر مقایسه ترکیبات شیمیایی، خصوصیات تخمیر و ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش آزمون تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 77-91]
  • خصوصیات تولید مثلی بررسی خصوصیات تولید مثلی گوسفندان خالص زل و آمیخته آنها با گوسفند شال در شرایط پرورش سیستم مزرعه ای متمرکز [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]

د

  • دانه جو اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-76]
  • دانه جو تاثیر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر عملکرد، ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در میش‌های قزل دوره انتقال [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 27-42]
  • دانه خلر تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبه‌ای و خونی و اندازه های بدنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 43-60]
  • دانه ذرت تاثیر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر عملکرد، ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در میش‌های قزل دوره انتقال [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 27-42]
  • دوره انتقال تاثیر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر عملکرد، ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در میش‌های قزل دوره انتقال [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 27-42]
  • دوره انتقال اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 77-92]

ذ

  • ذرت ورقه شده با بخار تأثیر استفاده از جو و ذرت ورقه شده با بخار بر فعالیت نشخوار، عملکرد تولیدی و شاخص‫های تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 93-104]

ر

  • رژیم نوری اثرات تیمار با ملاتونین و تغییرات طول شبانه روز بر فراسنجه‌های تولید مثلی و هورمونی قوچ افشاری در خارج از فصل تولید مثل [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
  • رفتارتغذیه‌ای تاثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازة ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 59-82]
  • روزآزمون مقدار شیر ناهمگنی مؤلفه های واریانس رکوردهای روزآزمون تولید شیر و تأثیر آن بر پارامترهای ژنتیکی و ارزش اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 93-109]

ز

  • زیره سبز تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 77-90]

س

  • سطح زیر منحنی مشخصه عملکرد ارزیابی ژنومی روش ماشین بردار پشتیبانی و روش‌های رایج پیش‌بینی ژنومی در بروز متفاوت فنوتیپ آستانه‌ای مطالعه شبیه‌سازی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 17-32]
  • سطوح جایگزینی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کانولا در سطوح مختلف بر عملکرد تولیدی، پارامترهای خونی و شکمبه‌‌ای در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 61-76]
  • سنتز پروتئین میکروبی تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیبات فنولیک، تولید گاز و ساخت پروتئین میکروبی ضایعات پسته پاک کنی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 97-112]
  • سویای اکستروده اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-76]
  • سورگوم علوفه ای مقایسه ترکیبات شیمیایی، خصوصیات تخمیر و ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش آزمون تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 77-91]

ش

  • شاهدانه اثرات تغذیه شاهدانه در جیره‌های با پروتئین خام متفاوت بر عملکرد، قابلیت هضم ، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری بلوچی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 33-58]
  • شبکه عصبی مصنوعی زیست سنجی شترهای یک کوهانه با استفاده از فن آوری ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • شتر یک کوهانه زیست سنجی شترهای یک کوهانه با استفاده از فن آوری ماشین بینایی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-32]
  • شکل فیزیکی خوراک تاثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازة ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 59-82]

ص

  • صحت ژنومی ارزیابی عملکرد روش‌هایBoosting و بیز A در چالش‌های مختلف معماری ژنومی صفات گسسته و پیوسته [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 105-120]
  • صحت ژنومی ارزیابی ژنومی روش ماشین بردار پشتیبانی و روش‌های رایج پیش‌بینی ژنومی در بروز متفاوت فنوتیپ آستانه‌ای مطالعه شبیه‌سازی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 17-32]
  • صفات آستانه‌ای ارزیابی عملکرد روش‌هایBoosting و بیز A در چالش‌های مختلف معماری ژنومی صفات گسسته و پیوسته [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 105-120]
  • صفات تولیدمثلی اثر بلوک مکمل حاوی مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گوسفند ترکی قشقایی در شرایط عشایری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 33-44]

ض

  • ضایعات پسته پاک کنی تأثیر پرتو گاما، هیدروکسید سدیم، اوره و پلی اتیلن گلایکول بر ترکیبات فنولیک، تولید گاز و ساخت پروتئین میکروبی ضایعات پسته پاک کنی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 97-112]
  • ضایعات کشتارگاهی طیور ارزیابی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بعنوان جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه در بره های پرواری [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]

ع

  • عدم تعادل پیوستگی ارزیابی عملکرد روش‌هایBoosting و بیز A در چالش‌های مختلف معماری ژنومی صفات گسسته و پیوسته [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 105-120]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف پروتئین عبوری و اسید لینولئیک کونژوگه بر عملکرد بزغاله‌های در حال رشد [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 91-104]
  • عملکرد تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبه‌ای و خونی و اندازه های بدنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 43-60]
  • عملکرد فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 105-122]
  • عملکرد پروار ارزیابی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بعنوان جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه در بره های پرواری [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • عملکرد پرواری ترکیبات شیمیایی و گوارش پذیری برگ و نیام کهور پاکستانی و تاثیر نیام در جیره بر عملکرد بزغاله‌های پرواری تالی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-16]
  • عملکرد تولیدمثلی تأثیر استفاده از جو و ذرت ورقه شده با بخار بر فعالیت نشخوار، عملکرد تولیدی و شاخص‫های تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 93-104]

ف

  • فرا‌تحلیل فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 105-122]
  • فراسنجه خونی ارزیابی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بعنوان جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد پروار، فراسنجه های خونی و اجزا لاشه در بره های پرواری [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-18]
  • فراسنجه‎های تخمیر شکمبه‎‎ای بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 111-129]
  • فراسنجه‎های تولید گاز بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 111-129]

ق

  • قابلیت هضم بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 113-128]
  • قابلیت هضم تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 13-26]
  • قابلیت هضم بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 111-129]
  • قابلیت هضم تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 45-64]
  • قابلیت هضم ظاهری و نیتروژن آمونیاکی اثرات تغذیه شاهدانه در جیره‌های با پروتئین خام متفاوت بر عملکرد، قابلیت هضم ، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری بلوچی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 33-58]
  • قوچ افشاری اثرات تیمار با ملاتونین و تغییرات طول شبانه روز بر فراسنجه‌های تولید مثلی و هورمونی قوچ افشاری در خارج از فصل تولید مثل [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]

ک

  • کارآیی نسبی کاربرد برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تولید گاز در جیره های مختلف گوسفند با تکیه بر دقت این مدل ها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • کاه گندم بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 113-128]
  • کتان فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 105-122]
  • کتان اکستروده اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-76]
  • کشت باکتری تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 45-64]
  • کیفیت اسپرم اثرات تیمار با ملاتونین و تغییرات طول شبانه روز بر فراسنجه‌های تولید مثلی و هورمونی قوچ افشاری در خارج از فصل تولید مثل [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
  • کیفیت لاشه تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 13-26]
  • کلمات کلیدی: آنزیم تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 65-75]
  • کینتیک تولید گاز کاربرد برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تولید گاز در جیره های مختلف گوسفند با تکیه بر دقت این مدل ها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • کنجاله سویا اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کانولا در سطوح مختلف بر عملکرد تولیدی، پارامترهای خونی و شکمبه‌‌ای در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 61-76]
  • کنجاله کانولا اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کانولا در سطوح مختلف بر عملکرد تولیدی، پارامترهای خونی و شکمبه‌‌ای در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 61-76]
  • کهور پاکستانی ترکیبات شیمیایی و گوارش پذیری برگ و نیام کهور پاکستانی و تاثیر نیام در جیره بر عملکرد بزغاله‌های پرواری تالی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-16]

گ

  • گاو تازه‌زا اثر اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک و آلفا-لینولنیک بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر گاوهای تازه‌زای هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 129-144]
  • گاو شیری اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 77-92]
  • گاو شیری تأثیر استفاده از جو و ذرت ورقه شده با بخار بر فعالیت نشخوار، عملکرد تولیدی و شاخص‫های تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین پس از زایش [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 93-104]
  • گاوهای هلشتاین شیرده اثر فراوری دانه جو توسط اسید لاکتیک و استفاده از منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب اسیدهای چرب شیر و تولید پروتئین میکروبی در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-76]
  • گاوهای هلشتاین شیرده اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کانولا در سطوح مختلف بر عملکرد تولیدی، پارامترهای خونی و شکمبه‌‌ای در گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 61-76]
  • گاوهای هلشتاین گوارش پذیری تاثیر شکل فیزیکی خوراک و اندازة ذرات علوفه بر گوارش پذیری، تولید شیر و رفتار تغذیه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 59-82]
  • گشنیز تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 77-90]
  • گوساله تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمنوگلوبولین‌ها (M و A)، و فراسنجه‌های نیتروژنی خون گوساله‌های هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 17-32]
  • گوساله‌ شیرخوار هلشتاین تأثیر دانه خلر فرآوری شده به روش آردی و اکسترود بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های شکمبه‌ای و خونی و اندازه های بدنی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 43-60]
  • گوسفند بلوچی اثرات تغذیه شاهدانه در جیره‌های با پروتئین خام متفاوت بر عملکرد، قابلیت هضم ، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری بلوچی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 33-58]
  • گوسفند زل بررسی خصوصیات تولید مثلی گوسفندان خالص زل و آمیخته آنها با گوسفند شال در شرایط پرورش سیستم مزرعه ای متمرکز [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 1-12]
  • گوسفند قشقایی اثر بلوک مکمل حاوی مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گوسفند ترکی قشقایی در شرایط عشایری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 33-44]
  • گونادوتروپین جفت اسب‌سانان تأثیر hCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی میش‌های لک قشقایی و ترکی قشقایی سوپراوولاسیون‌شده با eCG در فصل تولیدمثلی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
  • گونادوتروپین جفت انسانی تأثیر hCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی میش‌های لک قشقایی و ترکی قشقایی سوپراوولاسیون‌شده با eCG در فصل تولیدمثلی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]

م

  • متیونین روی تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمنوگلوبولین‌ها (M و A)، و فراسنجه‌های نیتروژنی خون گوساله‌های هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 17-32]
  • محصولات فرعی کشاورزی تأثیر مخلوط آنزیمی بر فراسنجه‌های تخمیری برخی از محصولات فرعی کشاورزی در آزمایش تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 65-75]
  • مدل‌های غیر خطی کاربرد برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تولید گاز در جیره های مختلف گوسفند با تکیه بر دقت این مدل ها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]
  • مس اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 77-92]
  • میش لک قشقایی و میش ترکی قشقایی تأثیر hCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی میش‌های لک قشقایی و ترکی قشقایی سوپراوولاسیون‌شده با eCG در فصل تولیدمثلی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
  • مکمل اسیدهای چرب تاثیر منابع مختلف نشاسته و اسیدهای چرب بر عملکرد، ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در میش‌های قزل دوره انتقال [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 27-42]
  • ملاتونین اثرات تیمار با ملاتونین و تغییرات طول شبانه روز بر فراسنجه‌های تولید مثلی و هورمونی قوچ افشاری در خارج از فصل تولید مثل [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]

ن

  • نانواکسید روی تأثیر منابع روی بر پروتئین میکروبی، ایمنوگلوبولین‌ها (M و A)، و فراسنجه‌های نیتروژنی خون گوساله‌های هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 17-32]
  • ناهمگنی واریانس ناهمگنی مؤلفه های واریانس رکوردهای روزآزمون تولید شیر و تأثیر آن بر پارامترهای ژنتیکی و ارزش اصلاحی گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 93-109]
  • نرخ دوقلوزایی تأثیر hCG و GnRH بر عملکرد تولیدمثلی میش‌های لک قشقایی و ترکی قشقایی سوپراوولاسیون‌شده با eCG در فصل تولیدمثلی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
  • نعناع فلفلی تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 77-90]
  • نکویی برازش کاربرد برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تولید گاز در جیره های مختلف گوسفند با تکیه بر دقت این مدل ها [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 1-15]

و

  • واژه‌های کلیدی: خرفه تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 45-64]
  • ویتامین C اثر تزریق ویتامین C و مس بر تولید و ترکیب شیر و نمره وضعیت بدنی گاوهای دوره انتقال تحت تنش حرارتی [دوره 7، شماره 3، 1398، صفحه 77-92]
  • وراثت‌پذیری ارزیابی عملکرد روش‌هایBoosting و بیز A در چالش‌های مختلف معماری ژنومی صفات گسسته و پیوسته [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 105-120]
  • وزن بدن اثر بلوک مکمل حاوی مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گوسفند ترکی قشقایی در شرایط عشایری [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 33-44]

ه

ی

  • یادگیری ماشین ارزیابی عملکرد روش‌هایBoosting و بیز A در چالش‌های مختلف معماری ژنومی صفات گسسته و پیوسته [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 105-120]
  • یادگیری ماشین ارزیابی ژنومی روش ماشین بردار پشتیبانی و روش‌های رایج پیش‌بینی ژنومی در بروز متفاوت فنوتیپ آستانه‌ای مطالعه شبیه‌سازی [دوره 7، شماره 4، 1398، صفحه 17-32]